Digitalni tisk

Digitalni tisk je tehnika tiska, pri kateri stroje za tiskanje krmili računalnik. Prednost digitalnega tiska pred navadnim tiskom je predvsem v nižjih stroških ter v tem, da ni pomembno, koliko izvodov določene tiskovine se naroča. Tisk omogoča personalizacijo, naročiš kolikor trenutno potrebuješ (brez zalog), je cenovno UGODEN tudi pri manjših količinah (od 1 izvoda dalje), omogoča HITER izdelavni čas (morebiti že danes ... )?

Offset tisk

Tisk oziroma tiskanje je postopek v tiskarstvu, pri katerem gre za mehansko razmnoževanja slik in besedil. Tiskarske tehnike omogočajo izdelavo odtisa, za katerega potrebujemo tiskovni material, tiskarske barve, tiskarski stroj in tiskovno formo. Ta tehnika je primerna za večje naklade.

Fotokopiranje

Laserski žarek sliko, katera mora biti natisnjena, nanese na električno nabiti valjasti boben. Fotoprevodnost omogoča, da iz mest, ki so bila obsvetljena z laserjem odpadejo nabiti elektroni. Delci iz črnila v prahu tako ostanejo na bobnu, ki ni bil obsvetljen z laserjem. Nato boben sliko z dotikom nanese na papir, ki potem potuje še skozi zadnji postopek, kjer se slika toplotno obdela za daljši obstoj.

Broširanje

Ta vezava je primerna za debelejše knjige (od 40 listov naprej). V knjižni blok v hrbet prodre vroče lepilo. Po nanosu lepila s pritiskom združimo knjižni blok in platnico.

Vezava diplomske naloge

Trda vezava knjige v kombinaciji z zlatim ali s srebrnim napisom na platnici po želji naročnika.

Grafično oblikovanje

Za vašo željeno tiskovino vam grafično oblikujemo osnutek, ki ga lahko po želji pred tiskom celotne naklade pregledate, saj vam brezplačno pripravimo prvi izvod vaše tiskovine.

Vizitka

Kartonček z imenom, naslovom in ostalimi podatki lastnika.

Vabilo

Tiskana sporočena želja komu, da kam pride, se udeleži česa zlasti zaradi pogostitve, praznovanja …

Letak

List papirja z obvestilom, vabilom, reklamo, ki se deli v javnosti.

Mkopija

Grafične storitve Mkopija

Marjetica Cerjak s.p.

Glavni trg 51

2380 Slovenj Gradec

 

Tel: 02 88 42 650

GSM: 031 420 837

E-pošta: info@mkopija.si

Facebook

Odpiralni čas

Ponedeljek: 8.00 - 15.00

Torek: 8.00 - 15.00

Sreda: 8.00 - 15.00

Četrtek: 8.00 - 15.00

Petek: 8.00 - 14.00

Sobota: zaprto

Nedelja in prazniki: zaprto

© 2017 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM